Střevo na salám průměr 55mm přírodní přířez 50cm FIB.FL
Kód: 1307Související produkty
Detailní popis produktu
Střevo umožňuje přenos kouře a je vhodný pro výrobu masných výrobků tepelně opracovaných uzením, popřípadě uzením a vařením. Střevo je také vhodné Obal je také vhodný pro výrobu trvanlivých zauzených fermentovaných salámů (studenou cestou), nebo pro uzení sýrů.
Vlastnosti:
- extrémní fyzikální zatížení při plnění a tepelném opracování výrobku
- zachování stálosti kalibru
- vynikající tvarová stabilita
- po vychlazení má výrobek hladký vypnutý povrch (dobrá smrštitelnost)
- dobrá loupatelnost
Doporučení ke zpracování
- Máčení - Intenzivně máčet plně ponořené ve vodě na 30 minut. Teplota vody 20 - 40°C, optimální 28°C.
- Uzení - Udit při 85% relativní vlhkosti vzduchu.
- Vaření/chlazení - Vařit na požadovanou teplotu v jádře, poté zchladit, nejlépe sprchováním na teplotu v jádře (menší než 25 °C).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Řeznické potřeby |
---|---|
Průměr střeva: | 55 mm |
Délka: | 50 cm |
Úprava obalu: | zavázaný přířez s očkem na zavěšení |
Barva: | přírodní |
Tepelná odolnost: | na uzení do 60°C |
Namáčení obalu před plněním: | 20 minut - teplota vody 35 - 40°C |
Použití: | jsou vhodné pro trvanlivé zauzované fermentované salámy, ale i pro vařené polotrvanlivé salámy a zauzované tavené sýry, lehce vařitelné |
Balení: | 25 ks |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář